CSR

2021

Ovidiu Ro 

PAID sprijină OvidiuRo pentru ca fiecare copil, indiferent de cât de sărac este, să aibă acces la o educație timpurie de calitate, căci acesta este fundamentul viitorului fiecărui copil. Din 2004, toate activitățile sunt desfășurate la nivel național și sunt dedicate copiilor de vârsta preșcolară și din clasele primare, precum și profesorilor lor.

Bucureștiul Pregătit

Bucureștiul pregătit este cea mai amplă campanie de pregătire a Bucureștiului și locuitorilor săi, prin informare, educare și dezvoltarea unei rețele de suport pentru intervenție în caz de cutremur. Fondurile colectate în cadrul proiectului vor fi direcționate, printr-un mecanism de finanțare transparent, către inițiative care pregătesc bucureștenii, dezvoltă infrastructură de prevenție sau intervenții și contribuie la creșterea gradului de educare în caz de cutremur.

Antisesismic District

Această inițiativă face parte din proiectul District 40, demarat de ARCEN în 2018, pentru reabilitarea prin cultură și educație a comunității și a cartierului din zona Grădinii Icoanei, denumită și District 40. Este o zonă centrală a Bucureștiului care cuprinde 209 imobile cu risc seismic I, II, U1, U2, U3 (conform listei oficiale a Primăriei Capitalei) și alte 176 imobile multietajate, mai vechi de 50 de ani, fără expertiză tehnică, dar care prezintă fisuri seismice și care au fost identificate în cadrul proiectului ARCEN, Catalog București prin metodologia propusă de Re:Rise – Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic.

 

2020

O șansă în plus la educație pentru 180 de copii

Cu sprijinul Fundației Swiss Re și al PAID România (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale), Asociația Lindenfeld, prin programul educațional Ajungem MARI, a demarat proiectul “Conectați la educație” prin care peste 180 de copii din centre de plasament și familii defavorizate au primit dispozitive electronice pentru a participa la activități educative și școlare online.

Donație de 500.000 de lei pentru Spitalul Județean Brașov

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) vine în sprijinul autorităților și a cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus și oferă 500.000 de lei pentru dotarea cu tehnică medicală a secției de terapie intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.